sábado, 12 de febrero de 2011

gent i xarxes socials,

Aznar te raó, no tenim per que pagar dos goberns.virtualitzem els estats i deixarem de ser uns idiotes patriotes i patir dictadures com també deixarem de patriotitzar a tot aquell que passa per el nostre costat. deixarem de malbaratar els recurços.i no tindrem que mirar qui entra, qui passa. la gent ja no necesita goberrns intermediaris, no són els diners vituals?,per que no...també ho són, els paisos, la banca, i les institucions?
La força i la presió internacional, davant les reaccións del poble dintre les xarxes socials, determina.I els goberns cada vegada menys en tenen potestat....

Pero l'avast d'allò que pica o gusta de comunicar a laltre part, no te per que dependre de lalliberament d'un poble per part del seu dictador.
La magnitud de les consecuencies així creades,moltes, i la trascendencia mediatica que d'ella s'en deriva; no hauria d'aturarnos, alhora d'observar altres dictadures mes subtils, que arrosseguem entre nosatres;inscrites en l'arquitectura de la mateixa politica. Ells decideixen el seu sou,la seva pensió,la nostra, edat de juvilació inclossa. Els expresidents tots amb despatxos, pensions milionaries, amparantse en l'estatus que per el que es veu, aquí, treballant no han pogut guanyar.
les jubilacións no van per ells, per a ells i els seus amigotes les assessories a les caixes.els 38 anys de cotització, tampoc.els diputats en tenen prou amb 7, els membres del gobern per rebre la pensió màxima en tenen prou amb jurar el càrrec.
Indirectament són molts els beneficiaris, i están entre nosaltres Els beneficis fiscals i laborals de l'administració politica i pùblica són per estirarse els cabells (cuant s'han aprovat aquestes lleis?) si fan com en l'ultima reforma de la llei d'extrangeria, mentre estem de vacances. doy fe.
el salari minim ronda els 700's, els d'un diputat 3996's poden arrivar amb dietes als 6500 euros/mes, de la mateixa manera que estan exents de tributar un terc del IRPF.Les pensións de 900's. per nosaltres 2700's a frança.Ministres scretaris d'estat i alts càrrecs de la política són els únics ciutadans que cuan sezen els seus càrrecs poden rebre dos salaris públics.

la tricotomia euribor + interès + temps i la seva dinamica..... ens roben fins al temps. si algú es va hipotecar i va fer numeros primer........fins aquí. el temps de les teves pròpies previsions.
tots els seus arguments tenen asterisk,i tots canvien, pero no et diuen que les descripcions del asterisk, també en porten;com també en porta el full on està el registre.
els sindicats no estan exemptos d'aquesta lacra que s'autoadjudica sòla..
"a mí que no me den, que me pongan donde hay..."
com tampoc aquells que diuen estar al costat del poble i s'alzen per construir allò que ja està fet.
i aquells que gasten totes les forces en dir, que no estàn al costat dels altres.
"Beneït malbaratament", si s'ha de quedar aquí gaire temps.....vendito sea él también.

Però tots aquells organismes e intitucións que determinen els asteriskos, ja no són nesesaris. no es tracta de denunciar un sistema, tot es una continua transisió d'un estat a un altre.la gent ja no es ignorant ja no necesita representants, pot intercomunicarse. aixó sí, les transisións tenen el seu temps,molts dels virus són globals i les xarxes de comunicació-socials están en ello.


el temps dirà si les circumstàncies han predisposat o nosaltres encara n'em nesecitat mès.